fbpx

STRIDS MØLLE

FANTASTISKE MØDEFACILITETER I MODERNE RAMMER, OMGIVET AF SKOV, MARKER OG SØER

Midt i Kattrup Vildnis kan du finde en gammel vandmølle, helt tilbage fra Valdemar Atterdags tid, som rummer utallige naturskønne oplevelser. Navnet er Strids Mølle

På Strids Mølle har vi fokus på lokale kvalitetsråvarer og det gode håndværk hvad end det drejer sig om vores mølleri, bageri, kafferisteri og kolonial. Gennem året holdes der også forskellige arrangementer med fokus på sæsonerne.

Vores selskabs afdeling byder på to skønne selskabs- og mødelokaler. Vores 1.sal som er et moderne mødelokale med alle dertilhørende faciliterer. Og vores lade som er ideel til konferencer, talks og diverse spændende arrangementer.

Til alle møder, arrangementer mm. bliver der serveret mad, snacks, brød og drikke med stort fokus på det lokale. Vildtet til vores charcuterie kommer fra egne skove, melet til vores brød maler vi selv, ligesom mange af vores andre produkter kommer fra leverandører tæt på Strids Mølle.

Strids Mølle er et unikt mødested for virksomheder, der ønsker at være langt væk og samtidig tæt på. Det er et åndehul, hvor det ikke er tiden, der løber, men vandet i åen.

KAPACITET

2 mødelokaler
4-70 personer

FACILITETER

Restaurant
Naturstier
Kafferisteri
Mølle
Gode parkeringsforhold

AFSTANDE

København Lufthavn: 91 km
Odense: 105 km
Odden Færgehavn: 60 km

KONTAKT

Strids Mølle
Åvej 2, 4470 Svebølle
Kontaktperson: Erik Geppel
T +45 59 29 39 81
info@stridsmoelle.dk / www.stridsmolle.dk

GALLERI

Previous slide
Next slide

LOKALEOVERSIGT

Bevæg curseren henover flipboksene

1. SAL

1. SAL

Plads til 30-35 personer
Ideelt til møder hvor der kræves projektor mm.

LADEN

LADEN

Plads til 70 personer
Ideelt til arrangemeneter, foredrag, talks mm.