fbpx

JULEARRANGEMENT PÅ STRIDS MØLLE

Stemning fra naturen, de smukke lokaler og historiens vingesus danner en hyggelig ramme for et lækkert måltid med fokus på lokale råvarer og kvalitet.

Jeres julefrokost kan vi designe helt efter jeres behov og de nødvendige Coronahensyn. 

Vi kan tilbyde kuvertpriser fra kr. 285,- og opefter.

Vil I mere end nyde god mad og hygge, så kan vi tilbyde guidede ture i området ved skytte Jacob Bak eller en tur ud i skoven og fælde juletræer – og meget andet kan vi finde mulighed for.

Kontakt os via info@stridsmolle.dk – vi er klar med både den kreative hat og sund fornuft. Mere information her

HELT UDE I SKOVEN

Strids Mølle er en vandmølle der ligger i naturskønne omgivelser midt i Naturpark Åmosen. Det har den gjort siden 1300 tallet, og Strids Mølle er i dag et gennemrenoveret møde- og kursussted. Møllen har et stort, stemningsfyldt lokale med tilhørende lounge, som kan rumme op 35 personer. Lokalet kan både anvendes til møder, kurser, forelæsninger samt gruppearbejde i mindre grupper.

Da Strids Mølle kun har ét mødelokale med tilhørende lounge, har I faciliteterne for jer selv. I har derfor en høj grad af privathed og uforstyrrethed.

Strids Mølle har sin egen lille private skov med små vandløb og broer lige bag møllen, som er til fri afbenyttelse for alle der er på Strids Mølle.

Strids Mølle kan assistere i større eller mindre grad i forhold til rådgivning, planlægning og facilitering af møder og kurser på Møllen, alt efter jeres behov og således at det største udbytte af arrangementet opnås. Møllen tilbyder bl.a. også fortællinger om stedets historie, teambuilding eller en fremvisning af den gamle mølle i funktion. 

Ud over mødefaciliteterne på Strids Mølle, tilbyder Kattrup Gods som Strids Mølle hører under også mødelokale i form af Komtesseboligen fra 1800-tallet. Her er der også mulighed for udstillinger og events i smukke omgivelser. Bygningen ligger med stor terrasse og lige ud til godets park.

Strids Mølle er et unikt mødested for virksomheder, der ønsker at være langt væk og samtidig tæt på.  Det er et åndehul, hvor det ikke er tiden der løber, men vandet i åen.

KAPACITET

3 mødelokaler
5 – 55 personer

FACILITETER

Restaurant
Naturstier
Kafferisteri
Mølle
Gode parkeringsforhold

AFSTANDE

København Lufthavn: 91 km
Odense: 105 km
Odden Færgehavn: 60 km

KONTAKT

Strids Mølle
Åvej 2, 4470 Svebølle
Kontaktperson: Nina Presskorn-Thygesen
T +45 32 22 05 14
nina@stridsmolle.dk/ www.stridsmolle.dk

GALLERI

Previous
Next

LOKALEOVERSIGT

MØLLERI

160 M2

MØLLERI

160 m2
55 personer
Stueetage

1. SAL

120 M2

1. SAL

120 m2
35 personer
Afdeling med sofagruppe

KOMTESSEBOLIG

80 M2

KOMTESSEBOLIG

Konferencelokale: 55 personer, 80 m2 (+)

Nyinstandsat
Stort køkken
Chamerende værelser
Stor terrasse
Muligheder for udstillinger og events i smukke omgivelser.

Nyhedsmail

Hold dig opdateret på nyheder og events

Kom ud og besøg os

Kom på inspirationstur eller brug vores særtilbud