fbpx

KRAGERUP GODS – HOTEL, RESTAURANT, AKTIVITETSPARK, KONFERENCE- OG FESTSTED

– EN TIMES KØRSEL FRA KØBENHAVN OG ODENSE!

Kragerup Gods har siden 2012 været CO2-neutralt. Dette i kraft af en investering på 6 stk. 3 megawatt vindmøller, eget halmfyr og eget vandværk. Hvis du vælger at afholde konference på det CO2-neutrale gods, vil vi gerne være med til at formindske CO2-udledningen ved at stille bus til rådighed. Afhængig af hvor mange gæster I er, betaler vi bussen helt eller delvist.

Vi har 9 moderne konferencelokaler, 3 walk-and-talk stier og rigeligt med grupperum. Vores mødelokaler er unikke og individuelt indrettet. Foruden disse mødelokaler kan vi tilbyde et udendørs mødelokale, Skovhytten, med plads op til 120 personer. I forbindelse med jeres konference, tilbyder vi en lang række teambuildingsøvelser, som alle har hver deres fokusområde. Prøv f.eks. blind kanoræs i voldgraven, jacobstigen eller archery attack.

Vi anvender årstidens friske råvarer, sæsonens urter, spiselige blomster, frugt og bær fra godset.
Vi har fokus på god service, delikatesser fra landmændene i lokalområdet og velsmagende mad af høj kvalitet – vores kød, fisk og grønt er nøje udvalgt hos velansete leverandører.
Kragerup har også en mindre besætning af højlandskvæg, som går ude hele året. Kødet fra kvæget er dejlig mørt og bliver bl.a. brugt til bøffer, spegepølser og burgere. Godskøkkenet kreerer dansk mad med franske traditioner. Uanset hvornår på året du vælger at besøge Restaurant Blixen på Kragerup Gods, vil du få serveret mad i særklasse.

Ønsker I et konferencedøgn, har vi i alt 57 hotelværelser, som er indrettet i hovedbygningen og i de gamle avlsbygninger. Dem kan i naturligvis også booke til firmaarrangementet, som kan afholdes i skovhytten. Mulighederne er mange, og vi skræddersyer gerne ud fra dine ønsker.

Vi tilbyder en 4 stjernet konferenceoplevelse med moderne AV- og IT-udstyr, og har desuden implementeret en inhouse hybridløsning til 20 personer i alle vores konferencelokaler. Hydridløsningen indeholder et kamera med 4K-optik og et super bredt synsfelt på 120°. Herved undgår I at sidde tæt sammen foran en bærbar og samtidig sikrer vi, at alle der sidder til mødet (internt og eksternt) ses klart og tydeligt. Vi har en ekstra mikrofon med lydstyring og bedre rækkevidde, der sikrer, at alle bliver hørt. Ønskes en løsning fra 20-100 personer har vi lavet en aftale med vores leverandør om et større professionelt setup.

KAPACITET

10 mødelokaler
6 - 300 personer
57 værelser

FACILITETER

À la carte Restaurant
Poolområde
Teambuilding
Eventafdeling
Go High Klatrepark
Shelterby med bålplads

AFSTANDE

København Lufthavn: 95 km
Odense: 90 km
Odden Færgehavn: 72 km

KONTAKTOPLYSNINGER

Kragerup Gods
Kragerupgaardsvej 33, 4291 Ruds Vedby
Kontaktperson: Dennis Dahl
T: +45 58 26 12 50
info@kragerup.dk / www.kragerup.dk

GALLERI

Previous
Next

LOKALEOVERSIGT

FLØJEN

Langbord: 8

FORVALTERBOLIGEN

Biograf: 30
Skoleborde: 20
U-borde: 20
Øer: 20
Mødebord: 20

SKOVHYTTEN

Biograf: 120
Skoleborde: 42
U-borde: 42
Øer: 60
Langbord: 60

Til Skovhytten hører et udendørs klasselokale med højt til loftet, pallemøbler med fatboys og hyggelig bålplads i midten. Som grupperum kan anvendes vores 3 walk and talk stier.

ATELIET

Langbord: 12
Sofagruppe

KORNMAGASINET

Biograf: 80
Skoleborde: 50
U-bord: 23
Øer: 56
Mødebord: 40

SALONEN

Langbord: 12
Sofagruppe

VOGNPORTEN

Biograf: 250
Skoleborde: 97
U-bord: 50
Øer: 88
Mødebord: 40

HERREVÆRELSET

Langbord: 18

KVIESTALDEN

Biograf: 300
Skoleborde: 180
Øer: 144
Langbord: 200

Nyhedsmail

Hold dig opdateret på nyheder og events

Kom ud og besøg os

Kom på inspirationstur eller brug vores særtilbud