fbpx

KOM OG BESØG VORES MØDESTEDER

Hvis du er professionel møde-, konference- eller eventarrangør, er der flere muligheder for at komme og besøge vores mødesteder og se hvad de tilbyder og hvor smukt de er beliggende.

I 2021 arrangerer vi nye ture for at besøge alle vores partnere og deres fantastiske mødesteder. Hvis du har lyst til at komme og besøge vores mødesteder og modtager du ikke allerede invitationerne, så skriv gerne til til Trine Bruun på trine@desj.dk eller udfyld formularen nedenfor.

Så snart vi kan fastsætte datoer for nye ture, vil de blive offentliggjort her. 

Se billeder fra nogle af vores foregående ture:

KOMMENDE INSPIRATIONSTURE

Torsdag den 24. februar 2022
BESØG TIL HERTHADALEN OG RØRVIG CENTRET
11:45     Afgang fra København med Vikingbus
12:35     Ankomst til Herthadalen
14:45     Ankomst til Rørvig Centret
17:45     Ankomst til København med Vikingbus

WEEKENDPAKKE

Tag kæresten eller en god ven i hånden og få inspiration til dit næste møde.

Copenhagen Countryside har det hele – og lidt til, når du skal finde et sted til dit næste møde eller firmaevent. Lækre lokaler, inspirerende omgivelser og god mad. Den er god nok, men du er også velkommen til selv at tjekke det via vores weekendpakker. Vi inviterer møde- og eventarrangører til at besøge vores partnere, så de ved selvsyn kan se mulighederne gratis eller til favorable priser.

Tilbuddene spænder bredt fra godser og gårde over restauranter og konferencehoteller til en mølle, et busselskab og et konferencecenter. Alt det og de mange muligheder kan nysgerrige mødearrangører nu se nærmere på i det allerbedste – selvvalgte – selskab med Copenhagen Countrysides weekendpakker.

Udfyld vores formular med dine kontaktdata og vi vil kontakte dig med mere information:

Udfyld og send denne formular hvis du er interesseret i at komme med på inspirationstur. Så sender vi relevant information.

* skal udfyldes
Jeg deltager på inspirationstur på flg dato(er)
Hvilke arrangementer afholder du flest af?