fbpx

GO GREEN – DET BÆREDYGTIGE MØDE

Bæredygtighed er blevet et buzzword i de fleste brancher, og du kan med fordel gøre dit møde mere grønt. Udover at skåne miljøet giver det en stærk virksomhedsprofil og et innovativt image.

1. DROP PAPIR

Fjern behovet for papir før, under og efter dit arrangement. Gør alt digitalt – det er nemmere end du tror.

2. VÆLG DET RIGTIGE STED

Vælg et mødested, der er virkelig dedikeret til miljøet. Spørg til hotellets miljøprofil, og hvad de kan gøre for at hjælpe dig med at gøre dit møde så grønt som muligt.

3. DROP ENGANGSSERVICE

Sørg for, at dit mødested tilbyder reelt porcelæn og glas – med kander til vand ikke plastflasker – for at undgå unødigt spild.

4. SPIS GRØNT

Undersøg om menuen er bæredygtigt produceret med lokale råvarer, og at alt er så friskt og naturligt som muligt.

Nogle virksomheder tilbyder belønninger til dem, der rejser grønt, og nogle hoteller gør det samme.

5. REJS SAMMEN – DET ER HYGGELIGT OG BÆREDYGTIGT 

Opfordre mødedeltagere til at dele transport til mødestedet for at hjælpe med at reducere dine samlede energiudslip ved transport. Og så giver det ovenikøbet en ekstra bonus i form af hyggeligt samvær. Nogle virksomheder tilbyder belønninger til dem, der rejser grønt, og nogle hoteller gør det samme. Husk at spørge.

6. GENBRUG

Gør alt, hvad I kan under mødet for at genbruge så vidt muligt. Det er omkostningseffektivt, og I vil uden tvivl mærke en besparelse på budgettet.

7. SPRED BUDSKABET

Gør opmærksom på jeres engagement indenfor bæredygtighed for at motivere og inspirere andre til at gøre det samme. Det vil gøre underværker for din virksomheds image og give en stærk brandingværdi.

8. INSPIRER MEDARBEJDERNE

Beløn medarbejdere og mødedeltagere til at komme med nye ideer til bæredygtige input, som I kan implementere på mødet. Det skaber kreativitet og giver en hyggelig konkurrence.

ARTIKLER

Overlevelsesguide til konferencer

Kom lettest muligt gennem mødekonferencen og få brugbare og konkrete resultater med hjem.

Hvorfor overhovedet komme ud af kontoret?

Om det er strategimøde, teambuilding eller brainstorming på helt skæve

Lokalproduceret gourmetmad

Kickstart mødet med mad til hjernen. Oplæg der ligger lige efter frokost bliver ofte indledt...

Copenhagen Countryside – Møder og konferencer på Sjælland er et netværk af markante mødesteder på Sjælland, som tilbyder spændende og inspirerende rammer for dit næste møde, konference eller event.

Tilmeld dig nyhedsbrev

* skal udfyldes

Følg os

* skal udfyldes