fbpx

KOMBINER DIT MØDE MED SPÆNDENDE LOKALE AKTIVITETER

Copenhagen Countryside er møder på Sjælland. I hele området er der spektakulære naturoplevelser og interessante virksomheder, der kunne være åbne for et spændende virksomhedsbesøg.

Således kan et møde nemt suppleres med oplevelser, som gør at det bliver helt unikt og tilpasset den geografiske lokation.

Her har vi medtaget blot nogle få penselstrøg fra den palet af muligheder, som området tilbyder. Naturligvis er du altid velkommen til at kontakte Copenhagen Countryside fra yderligere og mere detaljeret inspiration.

Kun en times kørsel fra København byder området omkring købstæderne Skælskør, Slagelse og Korsør på idyllisk natur og 180 kilometer kyststrækning

Havnebyerne Skælskør og Korsør emmer af autenticitet og maritim stemning. På Korsør Fæstning sigter kanonerne stadig mod Storebælt og fortæller om områdets lange historie fra middelalderen og frem til svenske forsvarsværker og Magasinbygningen, som blev opført af Christian IV. I Skælskør er der sjæl og charme på første parket med Borreby Herreborg, Holsteinborg Slot og historiens vingesus i købstadens små hyggelige gader. Slagelse er en af Danmarks ældste byer, der med sine mange torve, grønne områder og lange historie har en hyggelig bymidte fuld af liv.

På Sydvestsjælland kan du komme helt tæt på vikingerne med et besøg på Vikingeborgen Trelleborg kombineret med et virksomhedsbesøg hos Ostebørsen, klappe Storebæltsbroen på maven og besøge Sund & Bælt eller udforske kunstermiljøerne i Skælskør og besøge Harboe Bryggerierne.

Godt en times kørsel fra København åbner de sjællandske fjorde landskabet op og indbyder med inspirerende omgivelser til unikke møder og konferencer

Middelalderbyen Kalundborg ligger – som porten til det betagende Røsnæs – helt ned til Kalundborg Fjord, hvor også den smukke femtårnede Vor Frue Kirke eller Byparken er et besøg værd. Istidslandskabet i Geopark Odsherred bugter sig med store højdeforskelle, hvor landskab og lys spiller unikt sammen.

På kanten af Holbæk Fjord og Isefjorden sørger købstaden Holbæk for en blanding af hyggelig stemning i den brostensbelagte bymidte og forfriskende gåtur i Munkholmskoven.

På Nordvestsjælland kan du se nærmere på Kalundborg Havn eller besøge Novo Nordisk, en gåtur på Højderygstien suppleres med et virksomhedsbesøg i Sommerland Sjælland eller stjernekiggeri hos Brorfelde Observatorium, der kombineres med et besøg hos danmarksmestrene i boligsalg 4 år i træk; Danbolig Holbæk.

En halv times kørsel fra hovedstaden byder Nationalpark Skjoldungernes Land omkring Roskilde og Lejre indenfor til et område fuld af kulturhistorie, natur og inspiration

Roskilde Fjord sætter sit tydelige præg på det smukke område, der trækker snore helt fra vikingetiden frem til i dag. Her kan du trække frisk luft langs vandet, i skoven eller på gågaden, men du kan også besøge Roskilde Domkirke, Tadre Mølle eller Egholm Våbenmuseum.

I dette område kan du for eksempel besøge Ragnarock eller Vikingeskibsmuseet samtidig med, at Roskilde Kulturservice eller den kreative bydel Musicon kan være et mål for en rundvisning. Du kan også komme helt tæt på vikingerne i Sagnlandet Lejre eller besøge Company Vestergaard, der laver af-isningsmateriel til flyindustrien.

Midt på Sjælland under en time fra København mellem et væld af søer og skove tager Sorø og Ringsted imod med skøn natur, kultur og historiske bygninger

På bredden af Sorø Søerne ligger Akademihaven som et naturligt grønt åndehul  for byen med den lange historie og de store personligheder som Saxo og Holberg som borgere.

I købstaden Ringsted er byens vartegn Sct. Bendts Kirke centrum for et hyggeligt bymiljø med både outletby og caféliv.

Du kan for eksempel besøge Sorø Akademi eller sejle en tur på søerne i turbåden Lille Claus og kombinere det med et virksomhedsbesøg hos Altan.dk. På Sporvejsmuseet Skjoldnæsholm kan du se nærmere på det gigantiske samling og sporvognens historie i forlængelse af en rundvisning hos Danish Crown eller Leopold Rullegræs, der blandt andet har leveret græs til flere fodboldslutrunder.