fbpx

MØDER MED
PLADS OG NATUR

Mens de seneste måneder for mange har stået på hjemmearbejde og online møder, så har partnerne i Copenhagen Countryside lagt sig i selen for at skabe endnu bedre rammer for jeres møder.

Plads til store tanker

Åbne vidder, inspirerende arkitektur og overraskende mødefaciliteter. Alt det finder I hos Copenhagen Countryside, der er et netværk af særlige mødesteder kun 30-60 minutter fra København.

– Tipi, trætophytte eller konferencesal? I vælger selv, hvor og hvordan jeres møde skal holdes hos en af mødestederne i Copenhagen Countryside, fastslår Jens Müller og fortsætter:

– Til gengæld lover vi, at I vil være omgivet af den skønneste natur med god plads til store armbevægelser og endnu større tanker.

De unikke og anderledes rammer hjælper kreativiteten og produktiviteten på vej, når møderne også byder på gastronomi baseret på egnsunikke produkter, walk & talks i imponerede parker samt spændende aktiviteter som ATV-kørsel, cocktailskole og meget andet.

I det hele taget står Copenhagen Countryside toptunet og klar til at byde en masse glade mødegæster velkomne til inspirerende og succesfulde møder. For eksempel har Herthadalen udvidet med en gennemrenovering af forpagterboligen, mens Sonnerupgaard Gods frister med endnu mere wellness, glamping og en stribe spændende overraskelser.

Brug naturen aktivt

Copenhagen Countryside rummer oceaner af muligheder for at afvikle jeres møde Covid 19-sikkert, hvor I for eksempel kan udnytte den betagende staklade på Aggersvold Gods med højt til loftet, trætophytterne på Ryegaard og Trudsholm Godser eller de historiske omgivelser på Skoemagerkroen, der i år kan fejre 500-års fødselsdag.

Udenfor døren venter den vilde ekstraordinære natur, som I kan bruge aktivt i jeres møder, når der skal gang i tankerne og blodcirkulationen.

– Hos Copenhagen Countrysides partnere kan I både holde møder udendørs, indendørs og hybridmøder, hvor nogle deltagere er til stede fysisk og andre online, da alle mødesteder har fuldt opdateret AV-udstyr, slutter Jens Müller.

Copenhagen Countryside er møder på Sjælland – vi glæder os til at byde jer velkommen.

ARTIKLER

Overlevelsesguide til konferencer

Kom lettest muligt gennem mødekonferencen og få brugbare og konkrete resultater med hjem.

Hvorfor overhovedet komme ud af kontoret?

Om det er strategimøde, teambuilding eller brainstorming på helt skæve

Lokalproduceret gourmetmad

Kickstart mødet med mad til hjernen. Oplæg der ligger lige efter frokost bliver ofte indledt...