fbpx

8 GRUNDE TIL AT HOLDE MØDER PÅ SJÆLLAND

Der er mange grunde til at vælge Sjælland til dit næste møde eller din næste konference. Både hvis det er et møde der kun varer en enkelt dag eller hvis det strækker sig over to eller flere dage, er Sjælland en oplagt mulighed. Nedenfor finder du bare otte af dem, men der er helt sikkert mange flere.

 

1. TÆTTERE PÅ END DU TROR

Det behøves ikke at tage mere end højst en time, og mange gange meget mindre, at ankomme til et mødested på Sjælland. Kører man i egen bil, kommer man til at køre modsat af alt morgen- og myldretidstrafik, så der er en god chance for at man ankommer uden stress og klar til en dag fyldt med gode diskussioner, ideer og konklusioner. Bruger man kollektiv transport kan transporten planlægges og udnyttes på mange måder. Man kan køre for eksempel sammen i bus og forberede mødet allerede der, så man er klar til start og øger udbyttet når man ankommer til mødestedet.

2. MERE PLADS OG MERE RO

Vores Copenhagen Countryside mødesteder har generelt rigtig god plads…som i rigtig god plads. Du finder nemt helt op til 1000 hektar til at boltre dig på. Det er steder der har egen strand, egen skov, egen urtehave, egen aktivitets- eller fodboldbane. Og derudover er der stille og roligt. Tit omgivet af marker og skove og fred og ro. Og ro er nu om dage den nye luksus. Den form for luksus tilbyder vi i store mængder.

3. PRIS OG KVALITET

Det skal heller ikke være nogen hemmelighed, at prisen kan være helt anderledes fordelagtig, når man lægger sit møde i region Sjælland. Både ved mødelokalerne, aktiviteterne, bespisningen og overnatningen kan der være besparelser at hente, så det kan ses på bundlinjen. Og matcher prisen tilbyder vi i stedet et meget overlegent kvalitetsniveau. Både med hensyn til servicen, mødelokalerne, aktiviteterne og gastronomien.  

4. DET PERSONLIGE VÆRTSSKAB

Det personlige værtskab er et koncept, som er meget udbredt i vores region og som giver rigtig meget værdi, når man kommer ud til et af vores mødesteder. Et personligt værtskab betyder blandt andet, at man bliver taget imod af ejeren eller bestyreren af stedet således at det første man ser er et venligt ansigt, som står ved den service han eller hun tilbyder og det betyder uvægerligt en højere kvalitet i servicen.

Det kan være særdeles fordelagtigt at skifte de sædvanlige omgivelser ud med helt andre. På den måde øger man chancerne for at kreativiteten og dialogen får frie tøjler og resultaterne vil ikke udeblive.

5. UTALLIGE MULIGHEDER

Der er en meget bred vifte af muligheder og tilbud på Sjælland. Og fælles for størstedelen er at der er masser af plads og mulighed for at kombinere indendørs og udendørs aktiviteter. For blot at nævne nogle få har vi historiske godser og gårde, et musikhus, et konferencehotel og et feriecenter som nok er verdens mest tilgængelige for handicappede. Men vi har endnu mere, og der er rig mulighed for at udfolde kreativiteten på de fleste steder; sætte op, tage ned, føje til og gøre stedet helt dit eget.

6. NYE OMGIVELSER

Samtidig kan det være særdeles fordelagtigt at skifte de sædvanlige omgivelser ud med helt andre. På den måde øger man chancerne for at kreativiteten og dialogen får frie tøjler og at resultaterne ikke udebliver. Og er det ikke nok kun at ændre mødestedet, er det helt sikkert at du i samarbejde med de meget erfarne og passionerede møde- og eventkoordinatorer som arbejder på mødestederne, vil få det bedste udbytte ud af dit møde.

7. PARKERING

Hvis man er vant til at parkere inde i hovedstaden, vil man nok nyde at komme til et af vores mødesteder i bil. For ikke nok med at du ikke bliver nødt til at køre rundt for at finde en ledig plads, den er nemlig lige udenfor døren, men derudover er prisen også helt anderledes. Det koster nemlig ingenting at parkere her.

8. STØRRE KONCENTRATION

En mødeejer vil kunne drage fordel af et møde i Region Sjælland, da det i mange tilfælde betyder at mødedeltagerne er langt mere koncentrerede og til stede i forløbet. Der er ikke andre elementer som griber forstyrrende ind som for eksempel de aktiviteter og pligter man normalt skal nå hjem til.  Derfor er de sociale aktiviteter, som tit er en vigtig del af et møde- eller kursusforløb, langt mere velbesøgt, når folk skal overnatte på mødestedet.

ARTIKLER

Møder med plads og natur


Åbne vidder, inspirerende arkitektur og overraskende mødefaciliteter. Alt det finder I hos Copenhagen Countryside...

Kunsten af finde den perfekte location

Du har fået til opgave at finde det helt rette sted til virksomhedens næste møde eller konference...

Det bæredygtige
møde

Copenhagen Countryside passer godt på miljøet, omgivelserne og medarbejderne, så de særlige og unikke omgivelser...