HELT UDE I SKOVEN

STRIDS MØLLE ligger midt i Naturpark Åmosen– et unikt naturområde og kulturlandskab. Strids Mølle blev grundlagt af Valdemar Atterdag i 1300-tallet som én af kongens fem vandmøller i området. Strids Mølle fungerede i mange år som vandmølle, men efter en brand i 1943 blev møllen genopbygget og fungerede som bageri og brødfabrik indtil 1980’erne. Strids Mølle er i dag genopstået som mølleri, bageri, traktørsted og ikke mindst som mødested.

Møllen hører ind under Kattrup Gods, og det gør, at man er tæt på råvarerne. Melet kommer fra kornet på godsets marker, kødet kommer fra vildtet i skovene, og de råvarer godset ikke selv dyrker, er dyrket lokalt. Strids Mølle lever og ånder for det gode produkt, for bæredygtighed og autenticitet. 

Strids Mølle er et unikt mødested for virksomheder, der ønsker at være langt væk og samtidig tæt på. Det er et åndehul, hvor det ikke er tiden, der løber, men vandet i åen. 

Udover mødefaciliteterne på Strids Mølle, tilbyder KATTRUP GODS også mødelokaler i form af Komtesseboligen fra 1800-tallet, som er et stort nyistandsat konferencelokale. Her er der også muligheder for udstillinger og events i smukke omgivelser. Bygningen ligger med stor terrasse og lige ud til godsets park.

KAPACITET

3 mødelokaler
5 – 55 personer

FACILITETER

Restaurant
Naturstier
Kafferisteri
Mølle
Gode parkeringsforhold

AFSTANDE

København Lufthavn: 91 km
Odense: 105 km
Kalundborg: 21 km

KONTAKT

Strids Mølle
Åvej 2, 4470 Svebølle
Kontaktperson: Anders Møller
T +45 32 22 05 14
info@stridsmolle.dk/ www.stridsmolle.dk

GALLERI

Previous
Next

LOKALEOVERSIGT

MØLLERI

160 M2

MØLLERI

160 m2
55 personer
Stueetage

1. SAL

120 M2

1. SAL

120 m2
35 personer
Afdeling med sofagruppe

KOMTESSEBOLIG

80 M2

KOMTESSEBOLIG

Konferencelokale: 55 personer, 80 m2 (+)

Nyinstandsat
Stort køkken
Chamerende værelser
Stor terrasse
Muligheder for udstillinger og events i smukke omgivelser.

#STRIDSMØLLE

Copenhagen Countryside – Møder og konferencer på Sjælland er et netværk af markante mødesteder på Sjælland, som tilbyder spændende og inspirerende rammer for dit næste møde, konference eller event.

Tilmeld dig nyhedsbrev

* skal udfyldes

Følg os

* skal udfyldes