TAG MED PÅ INSPIRATIONSTUR
TAG EN WEEKENDTUR I COPENHAGEN COUNTRYSIDE

KOM OG BESØG VORES MØDESTEDER

Hvis du er professionel møde-, konference- eller eventarrangør, er der flere muligheder for at komme og besøge vores mødesteder og se hvad de tilbyder og hvor smukt de er beliggende.

Vi arrangerer regelmæssigt inspirationsture, og i 2020 kommer der til at være en lang række af muligheder for at komme og besøge vores mødesteder, nyde naturen og selv se alle de muligheder, som stederne tilbyder.  Hvis du har lyst til at  komme og besøge nogle af vores mødesteder, så kontakt os for flere detaljer og udfyld formularen nederst på siden. 

Se billeder fra vores foregående ture:

WEEKENDPAKKE

Tag kæresten eller en god ven i hånden og få inspiration til dit næste møde.
Copenhagen Countryside har det hele – og lidt til, når du skal finde et sted til dit næste møde eller firmaevent. Lækre lokaler, inspirerende omgivelser og god mad. Den er god nok, men du er også velkommen til selv at tjekke det via vores weekendpakker. Vi inviterer møde- og eventarrangører til at besøge vores partnere, så de ved selvsyn kan se mulighederne gratis eller til favorable priser.

Tilbuddene spænder bredt fra godser og gårde over restauranter og konferencehoteller til en mølle, et busselskab og et konferencecenter. Alt det og de mange muligheder kan nysgerrige mødearrangører nu se nærmere på i det allerbedste – selvvalgte – selskab med Copenhagen Countrysides weekendpakker.

Udfyld vores formular med dine kontaktdata og vi vil kontakte dig med mere information:

* skal udfyldes
Jeg er interesseret i:
Hvilke arrangementer afholder du flest af?

Følg os

* skal udfyldes